KOALICIJA ZA RAD S PSIHOTRAUMOM I MIR VUKOVAR I UDRUGA LUDRUGA VAS POZIVAJU NA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

Uspostava mobilnih timova peer podrške u zajednici za osobe sa psihosocijalnim teškoćama

utorak 31. kolovoza 2020. s početkom u 11:00 sati

u Vukovarskoj kući (Park šuma Adica)

Cilj projekta je socijalno uključiti, osnažiti, te povećati kvalitetu života osoba sa psihosocijalnim teškoćama i članova njihovih obitelji. Razvijanjem peer podrške u zajednici širimo mrežu izvaninstitucionalnih usluga u lokalnim zajednicama i na taj način doprinosimo stvaranju preduvjeta za proces deinstitucionalizacije u RH.

Projekt se provodi u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., po pozivu: „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I“. Ukupni proračun projekta iznosi 1.497.924,11 kuna i u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Partneri na projektu su: Udruga za psihosocijanu pomoć Susret iz Zagreba, Udruga za unaprjeđenje duševnog zdravlja Vrapčići iz Slavonskog Broda, Stiching koalicija za rad sa psihotraumom i mir iz Vukovara, Udruga za zaštitu i promociju mentalnog zdravlja u zajednici Gita iz Ogulina, Udruga za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unapređenje duševnog zdravlja i kvalitete života Lukjernica iz Dubrovnika, Centar za pružanje usluga u zajednici Ja kao i ti iz Osijeka i suradnici iz Splita.

Nakon kratkog predstavljanja nositelja projekta i svih partnera, provest ćemo vas kroz projektne aktivnosti koje će se provoditi u 7 županija tijekom 18 mjeseci.

Molimo vas da sudjelovanje potvrdite do petka 28.08.2020. na [email protected].

Radujemo se vašem dolasku.

 

Poziv na predstavljanje projekta
Preuzimanje (PDF)