Vodič za osnivanje mreža podrške…

Vodič za osnivanje mreža podrške…

Prijateljstvo je najbolji lijek: Vodič za osnivanje mreža podrške za psihičko zdravlje unutar zajednice

Mi smo ukratko ocrtali niz ideja kako bismo vam pomogli da okupite ljude i zajednički počnete istraživati svu genijalnost i zbunjenost koju nosimo u sebi. Nadamo se da će vas ovi prijedlozi potaknuti da počnete razgovarati, vikati, urlati, plesati, stvarati umjetnost i surađivati na mijenjanju svijeta oko nas. Nadamo se da ćete ga učiniti bar malo manje sivim, usamljenim i hladnim. Nadamo se da ćete pronaći riječi za sve djeliće sebe, čak i one okrhnute pune ožiljaka i nadamo se da ih možete sabrati zajedno sa zajednicom oko vas i otkriti da zapravo niste sami. Ima nas toliko puno i čekamo da nam se priključite sa svom vašom izvrnutom ljepotom i ludošću.

1. Verzija priručnika za pregledavanje na ekranu
2. Verzija priručnika za print

(Napomena: isprintajte priručnik obostrano na A4 formatu papira, presavijte i dobit ćete A5 knjižicu za listanje i čitanje)


cc-licence

Creative Commons licenca 2012.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.hr
Imate dozvolu i dopuštenje printati, kopirati, povezivati internet poveznicama i distribuirati onoliko primjeraka koliko želite - uz to da uključite navedene izvore, ne mijenjate sadržaj Vodiča i nemate financijsku korist. Za druge načine korištenja, molim da nas kontaktirate.